Bezienswaardigheden

Eersel is een gezellig dorp waar van alles te doen is.

Voor een mooie boswandeling is het natuurgebied tussen Eersel en Postel een aanrader, circa 4 kms van onze B&B richting Postel. Het leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets en wandeltochten, Maar ook uitgestrekte natuurgebieden als het Leenderbos en de Malpie zijn binnen handbereik.

Gastvrije Golfclub de Gendersteyn, met 3 karakteristieke lussen van 9 holes, vindt U 5 km verderop in Veldhoven. Kanoën kan op een prachtig gedeelte van rivier de Dommel, die uitkomt bij de Dommelsche watermolen. Paardenliefhebbers: Bij 4 sterren Manege PCK Eersel kunt U terecht voor dagtochten te paard of buitenritten.

Op mooie zomerse dagen kan er uitgebreid gezwommen worden op het E3 strand aan de rand van Eersel of bij het Sterrenstrand van camping Ter Spegelt.

Eten & drinken

Wilt U een hapje eten? Er zijn meerdere uitstekende restaurants op loopafstand van onze B&B.

Supermarkten

Dichtstbijzijnde bezienswaardigheden

Buslijnen 19 en 319, die hier op 5 minuten lopen vandaan vertrekken, brengen U binnen een half uur naar centrum Eindhoven, met o.a. creatieve broedplaats Strijp S, Museum voor moderne en hedendaagse kunst: het van Abbemuseum, Muziekcentrum Frits Philips en het in 2015 verkozen theater van het jaar: het Parktheater. Ook het Pieter van den Hoogeband Zwemstadion, waar jaarlijks ligt hier nog geen 20 min vandaan.